Официални гости
  Webinar ИТ в хранително-вкусовата промишленост

  Дигитализация на веригата за доставки в ХВП

  26 септември 2017, 10:30

  Цвета Братанова

  Цвета Братанова

  изпълнителен директор на Сдружение GS1 България

  Цвета Братанова е изпълнителен директор на Сдружение GS1 България – организация с нестопанска цел, която популяризира и администрира внедряването на международните стандарти GS1 в страната.

  Стандартите GS1 съдействат за осигуряване на проследимост на стоките по цялата верига за доставки. Благодарение на тях можем да научим историята на продуктите – кога са създадени, какво съдържат и къде ги е отвело тяхното пътешествие по веригата.

  Преди да заеме сегашната позиция през 2015 г., Цвета Братанова е работила като главен експерт в GS1 България. Тя е и асистент по логистика към катедра ИЛПТСТ на МФ към Технически университет - София.

  Димитър Граматиков

  Димитър Граматиков

  Управляващ партньор в LeadON Consult Ltd

  Димитър Граматиков е управляваш партньор и старши бизнес консултант в LeadON Consult, която предоставя услуги по управление на проекти, управление на промяната, ИТ мениджмънт под наем и бизнес консултиране – основно извън границите на България.  Той е заемал позицията ИТ директор в Coca-Cola България и е работил по SAP внедрявания, в редица държави, между които Босня и Херцеговина, Украйна, Чехия, Русия, Нигерия, Италия и т.н. В началото като ръководител на тези проекти, а в последствие като изпълняващ групови позиции в Coca-Cola Hellenic, основно в бизнес консултирането и транзишън мениджмънта.

  Борис Дафов

  Борис Дафов

  LGO Digital Champion, IT Infrastructure Operations в Nestle България

  Борис Дафов работи от 10 години в ИТ екипа на Nestle България. Отговорностите му са свързани с мрежови технологии (Cisco) и Microsoft инфраструктура. От 3 години отговаря и за уебсайтовете на компанията. 

  Ралица Йорданова

  Ралица Йорданова

  Оперативен директор на "Смарт Органик"

  Ралица Йорданова е  оперативен директор на „Смарт Органик“, водещ производител и дистрибутор на биохрани. В компанията работи от 3 години и половина, като първоначално постъпва във финансовия отдел и сформира екипа, с който работи до сега. 

  Преди това Ралица Йорданова работи като оперативен счетоводител и финансов анализатор. Завършила е СА " Д.А.Ценов ", от където има магистърска степен по Финансов мениджмънт.