Официални гости

  Интернет на нещата – пазар с огромен потенциал и възможности за бизнес

  7 март 2017, 10:30

  Анатоли Пешев

  Анатоли Пешев

  ИТ директор на "Виктория Груп"

  Анатоли Пешев е ИТ директор на Виктория Груп. Той има 10 години международен опит в областта на туристическата дейност като ИТ мениджър. Участвал е в научно-изследователски и хотелски проекти в Германия, Швейцария, Хърватска, Словения и други. Завършил е висшето си образование в Техническия университет - София с придобита докторска степен по информационни технологии със специализация в областта на изчисленията в облак.

  Георги Апостолов

  Георги Апостолов

  Директор "Планиране на производството" в "Алкомет" АД

  Георги Апостолов е директор "Планиране на производството" в Алкомет АД. Той работи в производствената компания от 2006 г. От 2016 г. досега той е директор "Производствено планиране" и ИТ Мениджър на Алкомет АД. Преди да заеме настоящата си позиция, е изпълнявал длъжността ръководител отдел „Информационно обслужване“. В периода 2001-2006 е работил в ИТ отдела на Карлсберг България като ИТ специалист. В периода 2014 до 2016 г. той е заемал позицията ИТ мениджър на DS Smith - Plastic Division. Завършил е магистратура в ТУ-Варна специалност „Компютърни системи и технологии“. Има опит във внедряване на ERP и BI системи.

  Иван Такев

  Иван Такев

  ИТ директор, "Гопет Транс"

  Иван Такев е главен информационен директор на "Гопет Транс", където работи от януари 2010 г. Настоящата си длъжност той заема от юни 2014 г. В транспортно-логистичната компания като системен администратор е работил по проекти, свързани със създаване на Active Directory, управление на международната корпоративна мрежа, управление на MS Windows Server 2008/2008r2 среда и редица други мрежови, софтуерни и хардуерни ресурси. 

  Под негово ръководство в "Гопет Транс" е внедрено модерно WMS/ERP решение, което подпомага бизнес процесите в компанията. Понастоящем усилията му са насочени в това да превърне "Гопет Транс" в иноватор в областта на транспорта и логистиката, опирайки се на ползите от Industrial Internet of Things, BigData и мобилността.

  Иван Такев е системен инженер по телекомуникации и завършва магистърската си степен в UCL със специалност Internet engineering.

  Радослав Георгиев

  Радослав Георгиев

  Tехнически консултант за мобилност и мрежови технологии в HPE

  Радослав Георгиев работи в Hewlett Packard Enterprise (HPE) от 2010 г. като технически консултант за мобилност и мрежови технологии за България, Румъния, Албания, Косово, и Македония. Основната област на отговорностите са свързани с дизайни и обучение в сферата на мобилността и IoT решенията за партньори и потребители. 

  Адв. Милка Иванова

  Адв. Милка Иванова

  Старши адвокат в Адвокатско дружество "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков"

  Адв. Милка Иванова е старши адвокат в Адвокатско дружество „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“. Тя има повече от 15-годишен практически опит в консултирането по отношение на регулаторната рамка в областта на информационните технологии, електронните съобщения, електронната търговия, защита на личните и други данни. Автор на множество публикации.